Werkwijze

Van een eerste consultatie op ons kantoor in Dendermonde, tot een persoonlijke dossieropvolging door uw vaste vennoot. Advoconsult staat garant voor een snelle opstart van uw dossier en transparant advies, zodat u op elk moment perfect op de hoogte bent van de status van uw zaak. Een afspraak maken met een van onze advocaten? Dit is hoe wij werken.

1 | Plan uw bezoek

Omdat we graag de tijd nemen voor uw zaak, werken we als advocatenkantoor steeds op afspraak. Vul het contactformulier in of bel naar 052/25.00.25. Onze advocaten schakelen snel en leggen zo spoedig mogelijk een afspraak vast op ons kantoor of in digitale vorm (via Teams, Webex, …). Is uw vraag dringend en kunnen we u nu al verder helpen? Dan spelen we kort op de bal en voorzien we u van eerstelijnsadvies via telefoon of mail.

2 | Een rechtstreekse communicatielijn met uw vaste vennoot

Advoconsult legt de kwaliteitslat hoog, maar de drempel laag. Daarom schuift u tijdens een eerste afspraak meteen met een vennoot aan tafel. Deze advocaat is specialist in uw materie, luistert naar uw verhaal en brengt uw probleemstelling glashelder in kaart. Om uw dossier beter te analyseren, bestuderen we op voorhand uw documenten. Dit zorgt voor een vlot verloop van de consultatie en een gerichte aanpak van uw zaak. In samenwerking met de andere advocaten van het kantoor wordt uw dossier op de best mogelijke manier begeleid.

3 | Transparante dossieropvolging

Als advocatenkantoor met meer dan 30 jaar ervaring, maakt Advoconsult van realistisch advies en heldere communicatie zijn prioriteit. Na een eerste afspraak lichten onze advocaten u in over het verdere dossierverloop en de eerstvolgende stappen. Van het opmaken van een advies, over het sturen van een ingebrekestelling, tot het inleiden van een gerechtelijke procedure: wij beheren uw dossier van A tot Z en nemen de juridische last van uw schouders.

Advocaat gezocht in Dendermonde? 

Meer informatie over onze tarieven of werkwijze? 

Lees onze algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x